Sentinel Hill House, West Vancouver


The Peach Interior Design team completely remodelled the bathroom and upgraded the kitchen in this lovely West Vancouver home.


Living Room

For this space, upgrades were not necessary, so our focus was on selecting the perfect furnishing and creating a comfortable and alluring layout.

Kitchen

The original layout of the kitchen was both efficient and accommodating. Therefore, our interior design team opted to upgrade the space with a granite counter top and stainless steel backsplash. New appliances were chosen to enhance the effectiveness of this busy family kitchen.

Bathroom

We completely renovated and remodelled the bathroom. Our design team replaced the toilet, added a custom made shower and new amenities that maximized the use of space. The original shower was tiny and the old toilet was on an angle, taking up too much room. By aligning the new toilet, we were able to install a roomy custom-made shower with glass doors, making the bathroom feel spacious and airy. A Philippe Starck bathtub was added to bring continuity to the room and to create a beautiful focal point for the space.

Share: